Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Manyas Davetsiz Misafir”i konuk etti

Manyas  Davetsiz Misafir”i konuk etti

Özel bir televizyonda yayımlanan Davetsiz Misafir” program ekibi geçtiğimiz hafta Çarşamba günü geldiği Maltepe Parkında çekim yaptı.

Özel bir televizyonda yayımlanan “Davetsiz Misafir” program ekibi geçtiğimiz hafta Çarşamba günü geldiği Maltepe Parkında çekim yaptı.
Program yapımcısı ve sunucusu THM sanatçısı Turgay Başyayla sempatik tavırları ve samimi davranışları ile özellikle çocukların ve gençlerin ilgi odağı olurken, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen çocukların ve gençlerin bu isteğini geri çevirmedi.
Birçok platformda olduğu gibi Ünal Çiftliği ve Maharetli Eller ürünleri ile yine ilçenin tanıtılması noktasında hazır bulunarak program yapımcısı Başyayla’ya çalışmalar ve ürünler hakkında detaylı bilgi verildi.
Program dahilin de sütlaç yeme yarışı, peynir rendeleme ve halat yarışı yapıldı. Beyaz Saray Lokantası sahibi Erhan Gürer’in eşi tarafından sütlaç hazırlanıp pişirilerek sunucuya yapılışı hakkında bilgi verdi. Program ekibi ile Belediye Başkanı Tancan Barçin yakından ilgilenerek program yapmalarına yardımcı oldu.
Barçin, Turgay Başyayla’ya ilçeye ziyareti anısına bir adet Manyas Gölü tablosu hediye ederken, Manyas Belediyespor Başkanı Tuncay Erdem ise yine sanatçıya Manyasspor’un bir formasını armağan etti.
“Davetsiz Misafir” Program ekibinin çektiği programın Manyas’ta çekilen bölümlerin önümüzde ki haftalarda yayımlanacağı bildirildi.
Süleyman Özaydın



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false